اینفوگرافی استفاده از فناوری اطلاعات در سلامت،قسمت دوم

فناوری اطلاعات (IT) در سلامت(deep mind)

سلام

در این قسمت از اینفوگرافی میپردازیم به استفاده دیپ مایند(deep mind) در سلامت. باید به یاد داشت که این فناوری زیر مجموعه ای از هوش مصنوعی است.

سیستم‌های هوش مصنوعی، به‌مرور و قدم‌به‌قدم در حال یادگیری تشخیص انواع بیماری‌ها هستند. دقت آنها تقریبا به پزشکان نزدیک شده و در آینده‌ی نزدیک در بیمارستان‌ها به‌کار گرفته می‌شوند. آخرین مثال از این پیشرفت‌ها، در لندن و توسط زیرمجموعه‌ی UCL بخش هوش مصنوعی گوگل یعنی دیپ مایند و با همکاری بیمارستان چشم‌پزشکی مورفیلدز معرفی شده است. آنها نرم‌افزاری بر اساس یادگیری ماشین توسعه داده‌اند که می‌تواند چندین بیماری چشمی را با استفاده از اسکن‌های سه‌بعدی تشخیص داده و درمان مرتبط را نیز به بیمار پیشنهاد دهد.

 البته هوش مصنوعی ساخته‌شده هنوز قابل استفاده در بیمارستان‌ها نیست اما تا چند سال آینده می‌توان شاهد حضور آن بود.

نویسنده
زهرا نصیری

زهرا نصیری

فارغ التحصیل کارشناسی رشته فناوری اطلاعات سلامت از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان علاقه مند به فناوری اطلاعات در حوزه سلامت و استفاده از IT در مراقبت سلامت

مطالب پیشنهادی
فناوری کوانتوم در پزشکی و مراقبت های بهداشتی

فناوری کوانتوم در پزشکی و مراقبت های بهداشتی

محاسبات کوانتومی امکان محاسبه اطلاعات بسیار بیشتری را با سرعت بسیار بیشتر فراهم می کند. رایانه های کوانتومی مستقیماً در الگوریتم های خود از پدیده های برهم نهی و درهم آمیختگی کوانتومی استفاده می کنند. این به آنها اجازه می دهد تا دسته های کاملا جدیدی از مشکلات را حل کنند.